• terry-logo-2016

Andlig Healing och Intuition

Kursinnehåll

Introduktion

Detta är en kurs i Andlig Healing och Intuition i tre delar, fördelat på ett och ett halvt år. Vi kommer att gå igenom olika aspekter av vad som är viktigt att lära sig för att så småningom kunna arbeta som healer. I kursen kommer det bland annat ingå övningar i psykometri för att utveckla intuition och kommunikation. Under kursens gång kommer vi att använda oss av Bergsmeditationen som ett verktyg för att öppna upp och stänga ner. Vi kommer inte bara att arbeta med intuition och andlig healing, utan till stor del även med kommunikation och personligt ansvar, eftersom det är viktiga aspekter i arbetet med människor som söker hjälp hos en healer.

I del 2 fördjupar vi oss, repeterar en del och belyser vad som hänt inom oss och klienterna. Vi sammanfattar och lär oss om de symboler och färger som kan dyka upp under en session, hur vi hanterar andar och guider med mera.

I del 3 sammanfattar vi hela utbildningen och avslutar med examen. Mellan kursdelarna får du läxor att utföra.

Kursdelarna börjar med middag dag 1 och slutar med lunch dag 4.

Obs! Om man går första kursen förbinder man sig till att gå även del två och tre av kursen. Ett kontrakt ska därför skrivas under, där man försäkrar att man ska gå de följande fortsättningskurserna.

Kursledare: Ingela Collin

Ingela startade sin resa som healer  år 2001 och har utbildats av både Risto Laibert och Terry Evans. Hon har även gått en avancerad kurs hos en av Islands mest framstående lärare, Gudrun Marteins, som arbetat med healing i 40 år.

Ingela har även utbildat sig som medium för Terry Evans i hans ”Mediumutbildning, steg 1”, ”Avancerad mediumutbildning, steg 2”, samt ”Medial undersökning och rening”. Till vardags arbetar Ingela som medium, healer och husrenare vid kursgården i Fanthyttan.

Priser

  • Privatperson: 6 555 kr inkl moms per kursdel.*
  • Företag: 6 555 kr ex moms, totalt 8 194 kr per kursdel.*

Kursdatum

Kurs E:
Del 1: 11-14 september 2018

Kurs F:

Del 1: 4-7 december 2018

Information och intresseanmälan

Mat och boende i flerbäddsrum ingår.

Intresselistan är öppen!

OBS! Betala ingen kurs innan du fått en inbjudan från Creative Experiences Terry Evans AB.

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

  • map-sweden

    Några frågor?