• Hem
  • Kurser
  • Andlig Healing och Intuition, steg 1
  • terry-logo-2016

Andlig Healing och Intuition, steg 1

Kursinnehåll

Introduktion

Detta är en introduktionskurs där vi kommer att gå igenom olika aspekter av vad som är viktigt att lära sig för att så småningom kunna arbeta som healer. I kursen kommer det bland annat ingå övningar i psykometri för att utveckla intuition och kommunikation. Under kursens gång kommer vi att använda oss av Bergsmeditationen som ett verktyg för att öppna upp och stänga ner. Vi kommer inte bara att arbeta med intuition och andlig healing, utan till stor del även med kommunikation och personligt ansvar, eftersom det är viktiga aspekter i arbetet med människor som söker hjälp hos en healer. Kursen börjar med middag dag 1 och slutar med lunch dag 4.

Obs! Om man går denna introduktionskurs förbinder man sig till att gå även del två och tre av kursen. Ett kontrakt ska därför skrivas under, där man försäkrar att man ska gå de följande fortsättningskurserna.

Kursledare: Ingela Collin

Ingela startade sin resa som healer  år 2001 och har utbildats av både Risto Laibert och Terry Evans. Hon har även gått en avancerad kurs hos en av Islands mest framstående lärare, Gudrun Marteins, som arbetat med healing i 40 år.

Ingela har även utbildat sig som medium för Terry Evans i hans ”Mediumutbildning, steg 1”, ”Avancerad mediumutbildning, steg 2”, samt ”Medial undersökning och rening”. Till vardags arbetar Ingela som medium, healer och husrenare vid kursgården i Fanthyttan.

Priser

  • Privatperson: 6 555 kr inkl moms per kursdel.*
  • Företag: 6 555 kr ex moms, totalt 8 194 kr per kursdel.*

Kursdatum

Kurs E:
Del 1: 11-14 september 2018

Information och intresseanmälan

Mat och boende i flerbäddsrum ingår.

Intresselistan är öppen!

OBS! Betala ingen kurs innan du fått en inbjudan från Creative Experiences Terry Evans AB.

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

  • map-sweden

    Några frågor?