• terry-logo-2016

Bergsledarutbildning

Kursinnehåll

Är du intresserad av att vidareutveckla dig själv samtidigt som du lär dig att leda och arbeta i en gruppdynamik?

Denna utbildning är utformad för den som vill arbeta med personlig utveckling som gruppledare, med Bergsmeditationen som ett verktyg i arbetet.

Utbildningen omfattar fem delar och sträcker sig över cirka 2 år. Varje kursdel börjar vid middagstid dag 1 och avslutas vid lunchtid dag 4. Gruppen kommer att bestå av högst 22 deltagare, en huvudlärare, Terry Evans, med tolk/kursassistent samt ytterligare konsulterande lärare/föreläsare kvalificerade att undervisa inom området.

Tonvikten kommer till att börja med läggas på din egen personliga utveckling och förståelsen för hur din egen dynamik påverkar människor i din omgivning. Känslor spelar en stor roll i vårt dagliga liv, och för att förbättra vår kommunikation är det viktigt att kunna sätta ord på vad vi känner.

Under utbildningen kommer det också ingå praktiskt arbete med Bergsmeditationen. Denna praktik är nödvändig för att eleverna ska få erfarenhet av arbete med egna meditationsgrupper, vilket sker under ledning av lärarna.

Detta är en utbildning för dig som är redo att arbeta med dig själv och ta del av en aktiv och intressant dynamik.

Du ansöker genom att skicka in en kort resumé där du berättar om dig själv och varför du vill gå kursen. En A4-sida är fullt tillräcklig. Det går bra att skicka in ansökan via e-mail.

Vi på Creative Experiences känner även att det är viktigt för oss att få träffa dig personligen för ett samtal, innan vi tillsammans avgör om det här är rätt utbildning för dig.

Kursledare: Terry Evans, Malou Thorman och Irene Wallin

Malou Thorman

Malou Thorman är utbildad personal-/beteendevetare med en fil.kand i Personal och Arbetslivsorientering med inriktning mot grupp- och ledarskapsutbildning. Hon diplomerades som Bergsmeditationsledare 1997, har utbildningar inom samtalsmetodik, informatik och är symbolterapeut, medium/healer. Hon driver eget företag inom personlig utveckling i grupper och individuellt i Göteborg och Borås. Marie-Louise arbetar med symboltolkning, drömmar, Bergsmeditation, personlig coaching samt intuitions- och kreativitetsutveckling.

Irene Wallin

Irene Wallin är legitimerad psykoterapeut och arbetar deltid på egen psykoterapimottagning. Övrig tid åtar hon sig olika uppdrag som personalhandledare för personalgrupper i vårdyrken, personalstöd, rehabilitering samt familjebehandling/familjerådgivning. Irene blev diplomerad Bergsledare 1997 och använder Bergsmeditationen som ett verktyg i sitt arbete som psykoterapeut och handledare. Irene har även erfarenhet av mentorskap och utbildning för personal inom socialtjänsten. Förutom att Irene är Fil. Kand. Leg. Psykoterapeut och utbildad Bergsmeditationsledare, så har hon även Gruppterapiutbildning, Grund- & lagutbildning i nätverksterpi samt Projektledarutbildning. Irene driver Södertörns psykoterapimottagning i Västerhaninge tillsammans med två kollegor.

Hemsida: www.spmot.se
E-mail: irene.wallin@spmot.se

Priser

  • Privatperson 6 800,00 kr inkl moms*. (OBS! Från och med 1 januari 2018 är priset 7 820 inkl moms*)
  • Företag  6 800 kr ex moms totalt 8 500 kr*. (OBS! Från och med 1 januari 2018 är priset 7 820 inkl moms, totalt 9 775 kr*)

Information och anmälan

Mat och boende i flerbäddsrum ingår. Tolkas till svenska. Viss rekommenderad kurslitteratur tillkommer. Till denna kurs använder vi oss av kontrakt mellan kursdeltagaren och Creative Experiences Terry Evans AB.

Tele: 0581-519 00
E-mail: info@creativexperiences.com

OBS!

Betala ingen kurs innan ni fått bekräftelse från Creative Experiences Terry Evans AB.

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

  • map-sweden

    Några frågor?