• Hem
 • Medialt Samtal – Privatsittning – Andlig Healing – Husrening – Seanser
 • terry-logo-2016

Medialt Samtal – Privatsittning – Andlig Healing – Husrening – Seanser

Vad vårt husmedium erbjuder

Nu kan du boka ett medialt samtal, en sittning eller en healingbehandling under din vistelse på kursgården. Jag, Ingela Collin, arbetar som ”Husets medium” och finns tillgänglig den fria tid du har under kursen. För alla som inte går någon kurs går det bra att boka medialt samtal, privatsittning och healing, och det finns även möjlighet att boka storseans eller husrening. Husrening utförs ej längre än 10 mils radie utifrån Fanthyttan.
Du får gärna läsa mer om mig på min hemsida www.maginas.se

Medialt samtal

Känner du att du behöver tala med någon för att få hjälp med att förklara dina paranormala upplevelser? Vill du förstå vad som händer när du vistas i en stor folksamling? Du kanske har aktivitet i ditt hem eller upplever andra saker, som du inte kan förklara. Samtalet kan eventuellt hjälpa dig besvara de frågor du har rörande andar och/eller paranormala företeelser, hur du ska stänga ner för yttre påverkan, mm. Ett samtal med mig kan möjligtvis hjälpa dig att förstå vad som händer och vad du behöver göra för att komma tillrätta med din situation.

Privatsittning

Nära och kära, släkt och vänner, som inte finns med oss längre, kan komma i kontakt med dig via ett medium. Det kan vara vem som helst, som har haft någon form av relation till dig. Kanske en barndomsvän, din mammas kusin, väninna, pappas bror, eller en gammal skollärare – ja, vem som helst.
Det är helt och hållet andevärlden som bestämmer vem som lämnar ett budskap till dig eller bara vill förmedla att livet fortsätter efter detta. Mediet kan då beskriva utseendet, personligheten eller karakteristiska drag, som hjälper dig att känna igen kontakten. Det händer även att gamla släktingar kommer, som du kanske inte har haft möjlighet att lära känna när de var i livet.

Healing

Healing är ett sätt att aktivera kroppen och själen till självläkning genom den universella livskraft som finns omkring oss. Helaren är en kanal för denna kraft, som stärker och balanserar mottagaren. Vi kan känna healingenergin strömma genom våra kroppar som vågor, eller en känsla av rinnande vatten, som stickningar i huden eller till och med smärta någonstans. Tusentals olika förnimmelser, bilder, känslor – vad som helst, som sinnet och kroppen kan uppfatta. Vi kan få insikter och aha-upplever. Allt detta, eller ingenting, kan du uppleva under en healingsession; och allt är lika normalt.

Husrening

Vid en husrening läser mediet av de olika energier, som finns i huset/på platsen.

 • Den individuella dynamiken och gruppens/familjens dynamik
 • Platsens minne/historik
 • Störande andar eller väsen
 • Andar, som kommit för att hjälpa till (släktingar t ex)
 • Mediet etablerar kontakt med eventuella andar och förmedlar informationen som kommer fram till gruppen/familjen
 • Mediet förmedlar även information om övriga energier som kan finnas på platsen/i huset

Sedan påbörjar mediet, med hjälp av sitt andeteam, att föra vilsna andar mot ljuset och därefter rensa bort störande energier. Familjen/gruppen är välkommen att hjälpa till. Det kan ta några dagar innan all aktivitet upphör.

Storseans/gruppseans

En gruppseans är en medial demonstration med flera deltagare, dvs. ett möte med flera klienter, som får andlig kontakt genom ett medium. Syftet med en gruppseans är att lämna bevis för att livet inte tar slut efter döden, och att det finns fler dimensioner för oss att upptäcka. Detta sker genom de små och oftast vardagliga hälsningar och kommentarer, som andekontakten förmedlar genom mediet. Kommentarer och hälsningar, som kanske betyder något särskilt för den som får budskapet. Minst 10 personer krävs för en gruppseans.

Priser

Måndag- fredag från kl. 9.00-15.45

 • Medialt samtal (45 min): 600:- inkl moms.
 • Privatsittning: 600:- inkl moms.
 • Andlig healing: 600:- inkl moms.
 • Storseans: 200:- per person inkl fika.
 • Husrening: 1200:- plus milersättning.

Vid återbesök är kostnaden 600:- plus milersättning vid bokning inom en månad, därefter fullt pris.

OBS! Förskottsbetalning!

Vid avbokning senast 1 dag innan din bokade tid får du tillbaka 50% av inbetalt belopp för privatsittning eller healing.
Ingen återbetalning vid uteblivet besök.

Du kan också förboka till nästa kurstillfälle.

Maginas Diskussionsträffar

Längtar du efter någon att prata med om ”spöken” och andliga ting? Har du frågor och funderingar, upplevelser du inte förstår, eller är du bara nyfiken? Idag är det många, som undrar och tänker på vad mer som finns ”därute”. Finns det ”spöken”, finns det en andevärld? Och vad betyder allt det här? Var det någon som gick i hallen? Kan min mormor verkligen se vad jag gör?
Jag har inte alla svar, men om du vill delar jag gärna med mig av det jag har upplevt, och jag ser fram emot att få ta del av vad du har upplevt. Tillsammans kan vi öppet samtala och diskutera om andliga erfarenheter, upplevelser vi haft och föreställningar vi har. Vi knyter nya vänskapsband med likasinnade och kanske får vi nya insikter om gamla ting.

Cirkelträffar hösten 2018 på Gamla Byskolan i Fanthyttan

Vi träffas söndagar kl. 14.00-16.30

 • Inga cirkelträffar är planerade för våren 2018

Det kostar 135 kr /gång inklusive fika.

Vi kommer att ha temakvällar:

Änglakort, bildtolkning, lek med auran, pekare/slagruta och intuitionsövningar.

Du behöver inte binda dig till att komma på alla träffar, utan mötena är öppna. Men jag vill att du anmäler dig till varje träff du önskar delta i så att vi inte blir för många åt gången. Alla ska få möjlighet att säga sitt.

 

Intresseanmälan

Tele: 0581-51900

E-mail: info@creativexperiences.com

 

Jag hälsar dig varmt välkommen!
Ingela Collin, Husmedium på Terry Evans kursgård i Fanthyttan

 • map-sweden

  Några frågor?