• terry-logo-2016

Terry Evans

Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

Grunden för hans arbete som medium baseras på ”Spiritualist Nations Unions” filosofi, vilken är en organisation som finns i Storbritannien. Det centrala i denna filosofi är att det finns liv efter döden. Mediets uppgift är att låta sig användas som en neutral länk mellan ”andra sidan” eller andevärlden, som det också kallas, och vardagsverkligheten i det här livet. När denna länk skapats börjar andekontakten (den avlidna personen), som ofta är en släkting eller en vän, att ge mottagaren bevis på sin fortsatta existens på en annan medvetandenivå.

Allteftersom Terry Evans arbete utvecklades insåg han snart att andekontakterna hade mycket mer att erbjuda än att bara bevisa den mänskliga själens fortsatta existens. Våra andliga motsvarigheter erbjuder oss faktiskt speglar som reflekterar vår egen inre potential. De erbjuder oss ovärderliga nycklar som kan hjälpa oss lösa svåra situationer eller problem i vardagslivet, samt glädjen att återförenas med våra nära och kära.

Den tidiga spiritualistiska undervisningen tillhandahöll en fast grund för Terry Evans egen personliga utveckling. Den gav oändliga möjligheter att använda potential som legat dold. I och med att han erkänner och använder denna inre resurs fortsätter hans arbete med mediumskap och relaterad undervisning att utvecklas.
Hans bok ”BERGET – vägen till frihet” är baserad på den undervisning och inspiration han fått från sina andliga ledare. Den finns att köpa i vår butik.

Hur går Terry Evans ut med sitt arbete som medium?

Medial demonstration/Storseans

I denna typ av demonstration visar mediet sin förmåga att ge bevis på en andekontakt och ge de budskap kontakten önskar förmedla. Denna typ av presentation är öppen för allmänheten. Biljetter finns att köpa i vår Webshop.

Privatsittning
OBS! Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot anmälningar till privatsittning med Terry Evans. Är du intresserad av en privatsittning med ett medium som är utbildat av Terry Evans hittar du vårt register under startmenyn.

 

Utbildningar

Creative Experiences Terry Evans AB erbjuder kurser inom följande:

  • Ledarskap och intuition
  • Medial undersökning och rening
  • Att lära sig förstå mediala upplevelser
  • Personlig utveckling med Bergsmeditationen som grund, en meditationsmetod utvecklad av Terry Evans

Terry Evans anser att det är viktigt för alla medier eller healers att vara involverade i någon form av program för personlig utveckling. Han anser att den mediala utvecklingen går hand i hand med den personliga utvecklingen.

  • map-sweden

    Några frågor?