Body and soul in cooperation

Workshopen tar dig med på ett inre utforskande av din kropp och en inre resa, där du kan komma närmare dig själv och lyssna till din inre röst men även kommunicera med andevärlden. Vi utforskar och blir medvetna om kroppen med hjälp av Feldenkrais och i ett mer avslappnat tillstånd ges du möjlighet att få en djupare upplevelse av Bergsmeditationen.

Description

Vi tonar in kroppen genom Feldenkrais som låter dig upptäcka kopplingen mellan hur minskad vanemässig ansträngning och upprepning i rörelser eller positioner från vardagen, kan göra tanken klarare, friare och mer flexibel och en större emotionell medveten frihet. Vi gör en inre resa med Bergsmeditationen som ger en stund med lugn och tid för återhämtning. Genom att meditera skapas förutsättningar för en bättre hälsa och ett större välbefinnande med bättre koncentrationsförmåga, större självkännedom och ökad närvaro i vardagen. Bergsmeditationen är en teknik för personlig, andlig och medial utveckling utformad av Terry Evans.

Under workshopen får du tillfälle att prova på Bergsmeditationen samt veta mer om dess symbolik och hur man tolkar den. Du får även prova på Feldenkrais och utforska hur du sitter vilket ger möjlighet till en mer friare och avslappnad sittande position med stöd från underlaget och upp genom skelettet som öppnar upp och ger en friare andning. Du gör rörelser i sittande för att upptäcka vad du gör med din kropp och att själv känna skillnader.

Eva Björklund

Jonathan Ede

Workshops

Healing meets science

Interaktiv föreläsning och demonstration där Terry och Ingela vill visa hur vetenskap och andlig healing kan förenas.

Ingela Collin Lendin

Terry Evans

The body and the consciousness

Lyssna på din kropp och upptäck dess naturliga rörelser. Teknikerna du får prova på är sprungna ur österländska filosofier inom Martial Art

Jonathan Ede

Mediumship

Ingela dela med sig av sina erfarenheter som medium och du kan få hjälp att prova på att öppna upp själv

Ingela Collin Lendin

Mountain meditation

Du får möjlighet att prova på Bergsmeditation samt veta mer om dess symbolik och hur man kan tolka den

Eva Björklund

To be an adult in i childs body

Nellie och Terry delar med sig av sina erfarenheter av att växa upp med känslan av att vara en vuxen i ett barns kropp.

Nellie Andersson

Terry Evans

Drum healing and meditation

Med hjälp av trummans rytmiska vibrationer och frekvenser leder Marie dig in i en helande meditation som kan för dig till djupet av ditt inre.

Marie Kindberg

Storytelling & meditation with drums

Följ med på en magisk resa som berör ditt innersta. En resa fylld av sagor, livskunskap och meditation

Kia Enbarr

Magnus Pamp

Terry Evans