Vi har alla någon gång stått och betraktat vattnet i en bäck och sett hur det rör sig obehindrat fram i riktningen menat just för det. Fritt, vilt, vackert och levande. Ingenting kan få en människa att känna sig så lugn och harmonisk som att betrakta just flytande vatten en stund. Harmonin återspeglas i våra […]

För att kunna se detta inlägg så måste du vara medlem. Du blir medlem genom att köpa denna produkten: Ascala Prenumeration.

Redan medlem? Logga in här

Föregående artikelVad är vänskap?
Nästa artikelFarväl
Jag heter Jessika Jarl och arbetar som Fotograf, Konstnär och Reiki healer. Fotograf har jag varit sedan -94 och jag specialiserar mig på porträtt men även gatufoto i ruffa miljöer som jag t ex gör tapeter av. Mitt konstnärskap har följt mig hela livet och det går inte en dag utan att jag skapar på ett eller annat sätt. Min konst är färgstark och livsbejakande. Utöver detta arbetar jag också som Reiki healer. Reiki betyder universell livsenergi och energi är verkligen min röda tråd genom alla mina tre yrken och livet i övrigt. Jag älskar att arbeta med människor vare sig det är via fotograferandet eller Reikin och har lätt för att få klienter att känna sig avslappnade och trygga.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn