Plats 33

0
159
Jag klädde mig i en röd tröja den här dagen. Kärlekens färg. Den lyste upproriskt mot det grå höstmörkret som omringade mig när jag klev in i bilen. Insvept i kärlek skulle jag bege mig iväg på en resa. En resa till andra sidan Stockholm i praktiken, men en resa inåt både själsligt och spirituellt. Jag […]

För att kunna se detta inlägg så måste du vara medlem. Du blir medlem genom att köpa denna produkten: Ascala Prenumeration.

Redan medlem? Logga in här

Föregående artikelDet välvilliga lyssnandet
Nästa artikelKan ett medium vara allt för alla?
Jag heter Jessika Jarl och arbetar som Fotograf, Konstnär och Reiki healer. Fotograf har jag varit sedan -94 och jag specialiserar mig på porträtt men även gatufoto i ruffa miljöer som jag t ex gör tapeter av. Mitt konstnärskap har följt mig hela livet och det går inte en dag utan att jag skapar på ett eller annat sätt. Min konst är färgstark och livsbejakande. Utöver detta arbetar jag också som Reiki healer. Reiki betyder universell livsenergi och energi är verkligen min röda tråd genom alla mina tre yrken och livet i övrigt. Jag älskar att arbeta med människor vare sig det är via fotograferandet eller Reikin och har lätt för att få klienter att känna sig avslappnade och trygga.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn