Välkommen till Ascala News!

Här presenterar vi artiklar om mediumskap, personlig utveckling, andlighet, medvetandet, djurkommunikation, forskning med mera. Våra skribenter är kunniga och engagerade inspiratörer. Vi önskan är att bidra till att du som läsare blir nyfiken på att upptäcka din egen potential, den medfödda intelligens som alla människor bär inom sig.

Ascala är under ständig utveckling, ambitionen är att du ska mötas av en levande sida som väcker nya insikter och sår frön till positiv förändring. Som prenumerant möts du varje vecka av nya artiklar, inlägg och intervjuer att inspireras av.

Här på Ascalaredaktionen börjar vi se fram emot påsken och allt vad det innebär. Inför helgen kommer vi att uppdatera sidan med nya, inspirerande inlägg. Redan nu kan ni bland annat hitta ny läsning i Terrys Spalt och Klassrum. Sofie Weijosdotter Petterson fortsätter att berätta om de fina och speciella upplevelser hon haft tillsammans med First Nations (ursprungsbefolkningen) i Kanada. Vår gästskribent Gustav bjuder oss på en liten guldklimp, en  meditationsupplevelse som bjöd på nya insikter. Detta och mycket mer kan ni läsa denna vecka.

Ascala News önskar er en Glad Påsk!

Smakprov ur Ascala

Prenumerera på Ascala News

Om du vill bli prenumerant går du antingen in i vår webbutik och registrera dig, eller fyller i beställningsrutan som poppar upp när du klickar på en artikel.

Du prenumererar månadsvis och kan när som helst avsluta din prenumeration. Läs mer här.