Välkommen till Ascala News!

Här presenterar vi artiklar om mediumskap, personlig utveckling, andlighet, medvetandet, djurkommunikation, forskning med mera. Våra skribenter är kunniga och engagerade inspiratörer. Vi önskan är att bidra till att du som läsare blir nyfiken på att upptäcka din egen potential, den medfödda intelligens som alla människor bär inom sig.

Ascala är under ständig utveckling, ambitionen är att du ska mötas av en levande sida som väcker nya insikter och sår frön till positiv förändring. Som prenumerant möts du varje vecka av nya artiklar, inlägg och intervjuer att inspireras av.

I Magnus Medvetandesfär får du denna vecka tips av Magnus Pamp, expert på drömtolkning, hur du bättre kan förstå betydelsen av personer i dina drömmar. Vi har även bjudit in olika gästskribenter att dela sina tankar med oss, bland annat mediet Liz Emanuelsson från Göteborg. Gustav berättar hur en kurs med Terry hjälpte honom att förstå sitt sanna jag bättre. I Terrys Klassrum kan du läsa om Terrys tankar kring lärande och undervisning i Den snabbaste vägen är den längsta.

Viktoria Nyberg redaktör Ascala News

Smakprov ur Ascala

Prenumerera på Ascala News

Om du vill bli prenumerant går du antingen in i vår webbutik och registrera dig, eller fyller i beställningsrutan som poppar upp när du klickar på en artikel.

Du prenumererar månadsvis och kan när som helst avsluta din prenumeration. Läs mer här.