Prenumerera

Ascala News är en del av vår hemsida där vår ambition är att  inspirera våra läsare till att upptäcka sin egen potential, den medfödda intelligens som alla människor bär inom sig. Vår önskan är att bidra till att väcka nya insikter och så frön till positiv förändring.

Förlagan, Ascala Magazine, uppstod ursprungligen ur drömmen att skriva om vanliga människor som har gjort något ovanligt. Vårt signum var då – och är fortfarande – att berätta historier ur livet, om människor som kan inspirera oss att tänka nytt och utvecklas.

Ascala News uppdateras med nya, spännande artiklar varje vecka. Alla artiklar vi erbjuder skildrar aspekter av livets teater; framgång, drama och hopp!

Vi har många kunniga skribenter som bidrar med inspirerande material, se Våra Skribenter för mer information om varje enskild skribent. Sen har vi även olika gästskribenter som dyker upp på sidan då och då. Terry själv figurerar frekvent på sidan med stående inslag som: ”Terrys Spalt”, ”Olösta Myserier” och ”Terrys klassrum”.

För att prenumerera går du antingen in i vår webbutik och beställer din månadsprenumeration där, eller så går du in på ASCALA NEWS och fyller i din information i beställningsrutan som poppar upp.

Prenumerationen kostar 99 kr/månad och gäller tillsvidare, vilket innebär att månadsavgiften debiteras automatiskt, men du kan när som helst säga upp din prenumeration(ingen bindningstid). För mer information se vår Integritetspolicy.

Ascala News är helt annonsfri!

ascala-macbook

Senaste Artiklarna - Ascala News

Människor frågar mig ofta: Hur är det att ha guider? Vad gör de? Hur pratar de med dig? Hur vet du att de finns...

av

Det är lustigt, vilka planer man än har för dagen så händer alltid något annat, så denna eftermiddag kommer jag att skotta snö. Jag...

av

Jag är tre eller fyra år gammal, ensam i vardagsrummet en dag. Jag hör en röst. Någon ropar mitt namn. Jag ser mig omkring....

av

Jag tycker om att arbeta med bloggen, trots att det är lite annorlunda nu. För mig är bloggen väldigt viktig, den hjälper mig att...

av

Det här går lite hand i hand med en tidigare artikel jag skrev, då jag nu precis förlorat en nära släkting som betydde väldigt...

av