Syftet med Ascala News

Vår filosofi handlar om att uppmuntra och stötta människor till att upptäcka sin egen naturliga potential, den naturliga intelligens som vi är födda med. När vi startade Ascala Magazine för några år sedan var detta vad vi försökte verka för. Vi ville inspirera människor att öppna mentala dörrar för att de skulle upptäcka nya aspekter hos sig själva och på så vis få bättre livskvalitet. Vårt mål är att bidra till att skapa möjligheter, eller att väcka insikter som våra läsare aldrig har haft förut.

Konceptet Ascala kom från det Terry Evans kallar Ascala intelligensen. Ascala är en intelligens som sträcker sig bortom våra fem vanliga sinnen. Den har hjälpt Terry att komma i kontakt med sin kreativitet och att upptäcka sin inre potential. Alla artiklar vi erbjuder skildrar aspekter av livets teater; framgång, drama och hopp. Vår önskan är att inspirera!

Välkommen till Ascala News!
Här kommer vi att presentera olika artiklar om mediumskap, personlig utveckling, andlighet, medvetandet, djur- kommunikation osv. Ascala är under ständig utveckling, vi hoppas på att
kunna erbjuda er en levande sida.
/Terry Evans

En tanke för dagen

Ta alltid möjligheten att ge en hjälpande hand, och gör det med ett leende. /Terry Evans

Senaste artiklarna

Senaste intervjuerna

Barnens Röst

Fler Artiklar