Healing är ett sätt att aktivera kroppen och själen till självläkning genom den universella livskraft som finns omkring oss. Helaren är en kanal för denna kraft, som stärker och balanserar mottagaren. Vi kan känna healingenergin strömma genom våra kroppar som vågor, eller en känsla av rinnande vatten, som stickningar i huden eller till och med smärta någonstans.

Tusentals olika förnimmelser, bilder, känslor – vad som helst, som sinnet och kroppen kan uppfatta. Vi kan få insikter och aha-upplever. Allt detta, eller ingenting, kan du uppleva under en healingsession; och allt är lika normalt.

På Terrys kursgård ”Gamla Byskolan” har vi två medium som finns tillgängliga för bokning av andlig healing,
Ingela Collin och Anki Pettersson.
Ingela Collin Lendin
Ingela Collin Lendin

Mitt intresse för andevärlden och mediumskap började egentligen när jag var riktigt liten. Min mormor Karin vad s k synsk. Min utbildning i Mediumskap startade i början på 2000-talet, med Risto Laibert som lärare. 2001 startade jag min Healingutbildning med nämnda Risto och erhöll mitt Healingcertifikat 2004. Med Terry som lärare har jag även gått en Mediumutbildning i 4 delar, Avancerat Mediumskap samt kursen ”Medial Undersökning och Rening”. År 2009 reste jag till Island och gick en intensivkurs i Healing under ledning av Islands ”bästa” Healer, Gudrun Marteins.

Bild Anki Pettersson hemsida
Anki Pettersson

Redan som barn kände jag av andevärlden och den har alltid varit naturlig för mig. Som vuxen blev jag alltmer intresserad av det mediala och att hjälpa människor. Genom att arbeta som medium och healer får jag möta många olika livsöden, vilket stärker mig i mitt arbete. Jag vet hur betydelsefullt det är för många att få en hälsning från anhörig eller vän som finns i andevärlden.

Jag har gått följande utbildningar med Terry Evans som lärare:

  • Mentalt Mediumskap, Intuition och Andlig Healing
  • Ledarskap och Intuition

Boka

Tider kan bokas för måndag-fredag kl. 9.00–15.45

Vill du boka tid kontakta kontoret på
Tele: 0581-519 00
E-mail: info@creativexperiences.com

Pris

650 kr inkl. moms. (förskottsbetalning)

Obs!

Vid avbokning senast en dag innan din bokade tid får du tillbaka 50 % av inbetalt belopp.
Ingen återbetalning vid uteblivet besök.

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Det går även bra att boka tid för privatsittning hos både Ingela och Anki.

Läs mer om privatsittning här