Följ med på en inre resa och skapa nya erfarenheter tillsammans med oss. Välkommen på upplevelsedagar på Gamla Byskolan i Fanthyttan.

Under dagarna på kursgården ges du möjlighet att öppna upp för ett inlyssnande av själens röst och intelligens genom aktivt deltagande i kreativa upplevelser och meditationer.

I utbudet finner du Bergsmeditation, workshops om healing, Feldenkrais och bildtolkning, föreläsningar om känslornas språk och sinnets magi, trummeditation och en upplevelsebaserad storseans med Terry Evans där han förklarar hur och varför andarna kommunicerar med honom.

Du kan även välja att boka behandlingar som healing, samtal och sittningar eller ha stunder att bara vara och landa i dig själv. Bokar behandlingar gör du när du anländer på kursgården Gamla Byskolan den 27 juni. 45 minuter för 600 kr och 1 timme för 800 kr.

Medverkande på Experience you inner voice är:

Terry Evans
Ingela Collin Lendin
Eva Björklund

Magnus Pamp
Jonathan Ede
Nellie Andersson
Marie Kindberg
Kia Enbarr

Terry Evans AB, A Center for Human Development

Pris

Kostnad: 5000 kr. Lunch, middag och fika (enklare veg. meny) ingår. Övernattning ingår ej.

Kursdeltagare får 15% rabatt på boende på Lindesbergs Stadshotell. Ange att du är elev hos Creative Experiences Terry Evans AB när du bokar. Det finns även möjlighet att boka rum på Stripa Grufpensionat i Guldsmedshyttan.

Tid

Datum: 27-30 juni 2019

Eventet startar kl 12:00 den 27 juni och avslutas klockan 14:00 den 30 juni.

Schema

Mer Information

Tele: 0581-519 20
E-mail: biljett@creativexperiences.com