Kursinnehåll

Detta är en kurs i Andlig Healing och Intuition i tre delar, fördelat på ett och ett halvt år. Vi kommer att gå igenom olika aspekter av vad som är viktigt att lära sig för att så småningom kunna arbeta som healer.

I kursen kommer det bland annat ingå övningar i psykometri för att utveckla intuition och kommunikation. Under kursens gång kommer vi att använda oss av Bergsmeditationen som ett verktyg för att öppna upp och stänga ner. Vi kommer inte bara att arbeta med intuition och andlig healing, utan till stor del även med kommunikation och personligt ansvar, eftersom det är viktiga aspekter i arbetet med människor som söker hjälp hos en healer.

I del 2 fördjupar vi oss, repeterar en del och belyser vad som hänt inom oss och klienterna. Vi sammanfattar och lär oss om de symboler och färger som kan dyka upp under en session, hur vi hanterar andar och guider med mera.

I del 3 sammanfattar vi hela utbildningen och avslutar med examen. Mellan kursdelarna får du läxor att utföra.

Kursdelarna börjar med lunch dag 1 och slutar med lunch dag 4.

Obs!
Om man går första kursen förbinder man sig till att gå även del två och tre av kursen. Ett kontrakt ska därför skrivas under, där man försäkrar att man ska gå de följande fortsättningskurserna.

Mer Information

Tele: 0581-519 20
E-mail: biljett@creativexperiences.com

Pris

Privatpersoner: 5 900 kr inkl moms per kursdel.
Företag: 5 900 kr exkl moms, totalt 7 375 kr per kursdel.

I priset är allt inkluderat, kurs, boende samt måltider (frukost, lunch, middag och fika). Sänglinne och handdukar ingår ej. Finns att hyra för 150 kr.

Tillägg för enkelrum 350 kr per natt. (Begränsat antal)

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Kursdatum

Nya kurser
Kurs F
Del 1: 5-8 november, 2019

Pågående kurser
Kurs E
Del 3: 27-30 augusti, 2019

Ingela 2018-08

Ingela Collin Lendin

Ingela startade sin resa som healer  år 2001 och har utbildats av både Risto Laibert och Terry Evans. Hon har även gått en avancerad kurs hos en av Islands mest…

Läs mer om Ingela

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Lämna din intresseanmälan här
Skriv namn, e-post och eventuella frågor nedan.

Andra Kurser