Kursinnehåll

Den här kursen är baserad på många av de frågor som Terry Evans har fått från människor, som inte vet hur de ska hantera sina upplevelser eller vad de egentligen betyder. För vissa kan detta orsaka kaos i vardagen, och ibland går det så långt att dessa människor förlorar sin personliga identitet.

Denna kurs är en introduktion till hur du kan börja lära dig att hantera dessa saker som en vanlig person, som inte är intresserad av att bli medium eller healer, utan som bara vill få bättre balans och kvalité i livet. Du kommer att introduceras till aspekter av dig själv som bidrar till att du är i detta konstanta tillstånd av öppenhet.

Mer Information

Tele: 0581-519 20
E-mail: biljett@creativexperiences.com

Tolkas till svenska.

Pris

Privatpersoner: 6 700 kr inkl moms per kursdel.
Företag: 6 700 kr exkl moms, totalt 8 375 kr.

I priset ingår lunch och fika. Logi och middag ingår ej.

För den som önskar finns möjlighet att boka logi i flerbäddsrum samt frukost och middag på kursgården under hela kursen.  Pris: 1 950 kr inkl moms. (Företag 1 950kr plus moms)

Kursdeltagare får 15% rabatt på boende på Lindesbergs Stadshotell. Ange att du är elev hos Creative Experiences Terry Evans AB när du bokar. Det finns även möjlighet att boka rum på Stripa Grufpensionat i Guldsmedshyttan.

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Kursdatum

Obs! Inget kursdatum satt än.

speaker-terry

Terry Evans

Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation.

Läs mer om Terry

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Lämna din intresseanmälan här
Skriv namn, e-post och eventuella frågor nedan.

Andra Kurser