Är du intresserad av att meditera i grupp? Bergsmeditationen (BM) fungerar som ett verktyg för personlig utveckling; för att komma i bättre kontakt med sitt inre och uppnå en bättre nivå av självkännedom.

Bergsmeditationen kan hjälpa oss att upptäcka vår inre potential och sådant vi inte är medvetna om att vi har inom oss. Det kan både handla om styrkor och sådant vi inte vill se, aspekter som kanske begränsar oss i vårt dagliga liv t ex beteendemönster eller gamla tankemönster.

Att meditera i grupp med Bergsmeditationen kan bidra till att du kommer vidare och kan lämna gamla mönster och invanda tänkesätt. När denna metod används i en gruppsituation uppmuntras du som deltagare att sätta ord på dina känslor, på så vis blir du med tiden mer medveten om vad som pågår i ditt inre och kommer samtidigt i bättre kontakt med din intuition.

*Max sju deltagare i en grupp.

När

Gruppen träffas och mediterar varannan vecka.
Datum och tid är inte fastställt än, men du är välkommen att skicka in en intresseanmälan!

Mer Information

Tele: 0581-519 00
E-mail: info@creativexperiences.com

Jag hälsar dig varmt välkommen!

/Ingela Collin, Bergsmeditationsledare, lärare samt medium & healer på Terry Evans kursgård i Fanthyttan

Ingela 2018-08

Ingela Collin Lendin

Ingela startade sin resa som healer  år 2001 och har utbildats av både Risto Laibert och Terry Evans. Hon har även gått en avancerad kurs hos en av Islands mest…

Läs mer om Ingela

Intresseanmälan

Intresseanmälan, Bergsmeditationsgrupp