Längtar du efter någon att prata med om ”spöken” och andliga ting? Har du frågor och funderingar, upplevelser du inte förstår, eller är du bara nyfiken?

Idag är det många, som undrar och tänker på vad mer som finns ”därute”. Finns det ”spöken”, finns det en andevärld? Och vad betyder allt det här? Var det någon som gick i hallen? Kan min mormor verkligen se vad jag gör?

Jag har inte alla svar, men om du vill delar jag gärna med mig av det jag har upplevt, och jag ser fram emot att få ta del av vad du har upplevt. Tillsammans kan vi öppet samtala och diskutera om andliga erfarenheter, upplevelser vi haft och föreställningar vi har. Vi knyter nya vänskapsband med likasinnade och kanske får vi nya insikter om gamla ting.

Pris

135 kr/gång, inklusive fika.

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

När

söndagar kl. 14:00–16:30

Mer Information

Tele: 0581-519 20
E-mail: biljett@creativexperiences.com

Vi kommer att ha temakvällar: Änglakort, bildtolkning, lek med auran, pekare/slagruta och intuitionsövningar.

Du behöver inte binda dig till att komma på alla träffar, utan mötena är öppna. Men jag vill att du anmäler dig till varje träff du önskar delta i så att vi inte blir för många åt gången. Alla ska få möjlighet att säga sitt.

Jag hälsar dig varmt välkommen!

/Ingela Collin, Husmedium på Terry Evans kursgård i Fanthyttan

Ingela 2018-08

Ingela Collin

Ingela startade sin resa som healer  år 2001 och har utbildats av både Risto Laibert och Terry Evans. Hon har även gått en avancerad kurs hos en av Islands mest…

Läs mer om Ingela

Intresseanmälan

Intresseanmälan, utvecklingscirkel