Vad är det som spökar? 3/4

  0
  1350

  Under den här kvällen kommer Terry Evans prata om sina erfarenhet från arbetet med tv-programmet Det Okända. Han kommer även att berättar om ovanliga upplevelser han själv har haft som privatperson. Det blir en interaktiv kväll där Terry också bjuder in deltagarna att ställa frågor. Tanken är att deltagarna ska känna att de fått en djupare förståelse för vad det är som faktiskt händer när vi upplever paranormal aktivitet i våra hem.

  45 sittplatser
  Fika ingår i biljettpriset
  Kvällen tolkas från engelska till svenska
  Insläpp fram till 18.45
  Åldersgräns 18 år

  I samband med kvällen finns även möjlighet att boka en privatsittning eller healing med Ingela Collin Lendin eller Anki Pettersson. Läs mer om Ingela och Anki här. Endast förbokning.

  Vill du övernatta hos oss går det bra att boka Bed & Breakfast på kursgården för 550 kr/person (flerbäddsrum). För bokning av rum ring 0581-519 20 eller skicka ett mail till biljett@creativexperiences.com.

  Fika finns till försäljning innan spontankvällen(fikabröd, kaffe & te).

  Djur ej tillåtna

  Mer Information

  Fanthyttan 319

   Tele: 0581-519 20
   E-post: biljett@creativexperiences.com

  • Betalning i webbutik sker via kortköp
  • Biljetterna skickas ut via e-post
  • Betalda biljetter återbetalas ej

  Biljetter

  36 tillgänglig
  Vad är det som spökar? En kväll med Terry Evans295 kr inkl. momsUnder den här kvällen kommer Terry Evans prata om sina erfarenhet från arbetet med tv-programmet Det Okända. Han kommer även att berättar om ovanliga upplevelser han själv har haft som privatperson. Det blir en interaktiv kväll där Terry också bjuder in deltagarna att ställa frågor. Tanken är att deltagarna ska känna att de fått en djupare förståelse för vad det är som faktiskt händer när vi upplever paranormal aktivitet i våra hem.45 sittplatserFika ingår i biljettprisetKvällen tolkas från engelska till svenskaInsläpp fram till 18.45Åldersgräns 18 årI samband med kvällen finns även möjlighet att boka en privatsittning eller healing med Ingela Collin Lendin eller Anki Pettersson. Läs mer om Ingela och Anki här. Endast förbokning.Vill du övernatta hos oss går det bra att boka Bed & Breakfast på kursgården för 550 kr/person (flerbäddsrum). För bokning av rum ring 0581-519 20 eller skicka ett mail till biljett@creativexperiences.com.Fika finns till försäljning innan spontankvällen(fikabröd, kaffe & te).Djur ej tillåtna

  Fyll i alla fälten som krävs