Experience your inner voice

  0
  1451
  Följ med på en inre resa och skapa nya erfarenheter tillsammans med oss. Välkommen på upplevelsedagar på Gamla Byskolan i Fanthyttan den 27-30 Juni 2019.

  Under dagarna på kursgården ges du möjlighet att öppna upp för ett inlyssnande av själens röst och intelligens genom aktivt deltagande i kreativa upplevelser och meditationer.

  I utbudet finner du Bergsmeditation, workshops om healing, Feldenkrais och bildtolkning, föreläsningar om känslornas språk och sinnets magi, trummeditation och en upplevelsebaserad storseans med Terry Evans där han förklarar hur och varför andarna kommunicerar med honom.

  Du kan även välja att boka behandlingar som healing, samtal och sittningar eller ha stunder att bara vara och landa i dig själv. Bokar behandlingar gör du i samband med din ankomst på kursgården Gamla Byskolan den 27 juni. 45 minuter för 600 kr och 1 timme för 800 kr.

  Medverkande på Experience you inner voice är Terry Evans, Ingela Collin Lendin, Eva Björklund, Magnus Pamp, Jonathan Ede, Nellie Andersson, Marie Kindberg och Kia Enbarr. (Klicka på respektive namn för att läsa mer om dem som medverkar)

  Du anländer 12:00 torsdagen den 27 juni, för inskrivning och lunch. Sen pågår programmet fram till 20:30. Fredag och lördag träffas vi mellan 9:00 och 20:30.
  Sista dagen, söndag startar vi 9:00 och avslutar 14:00.

  Tyvärr kan vi inte erbjuda boende under upplevelsedagarna på kursgården, men vi kan rekommendera övernattning på Stripa Grufpensionat eller på Lindesbergs Stadshotell. Ange att du är elev hos Creative Experiences Terry Evans AB när du bokar boende på stadshotellet och få 15% rabatt på boende.

  Obs! Priset nedan gäller för deltagande alla fyra dagar, 27-30 juni.

  Mer Information

  Gamla Byskolan Terry Evans AB, Storå, Sverige

   Tele: 0581-519 20
   E-post: biljett@creativexperiences.com

  Biljetter

  Obegränsat tillgänglig
  Experience your inner voice5000 kr inkl. moms
  Följ med på en inre resa och skapa nya erfarenheter tillsammans med oss. Välkommen på upplevelsedagar på Gamla Byskolan i Fanthyttan den 27-30 Juni 2019.
  Under dagarna på kursgården ges du möjlighet att öppna upp för ett inlyssnande av själens röst och intelligens genom aktivt deltagande i kreativa upplevelser och meditationer. I utbudet finner du Bergsmeditation, workshops om healing, Feldenkrais och bildtolkning, föreläsningar om känslornas språk och sinnets magi, trummeditation och en upplevelsebaserad storseans med Terry Evans där han förklarar hur och varför andarna kommunicerar med honom. Du kan även välja att boka behandlingar som healing, samtal och sittningar eller ha stunder att bara vara och landa i dig själv. Bokar behandlingar gör du i samband med din ankomst på kursgården Gamla Byskolan den 27 juni. 45 minuter för 600 kr och 1 timme för 800 kr. Medverkande på Experience you inner voice är Terry Evans, Ingela Collin Lendin, Eva Björklund, Magnus Pamp, Jonathan Ede, Nellie Andersson, Marie Kindberg och Kia Enbarr. (Klicka på respektive namn för att läsa mer om dem som medverkar) Du anländer 12:00 torsdagen den 27 juni, för inskrivning och lunch. Sen pågår programmet fram till 20:30. Fredag och lördag träffas vi mellan 9:00 och 20:30. Sista dagen, söndag startar vi 9:00 och avslutar 14:00. Tyvärr kan vi inte erbjuda boende under upplevelsedagarna på kursgården, men vi kan rekommendera övernattning på Stripa Grufpensionat eller på Lindesbergs Stadshotell. Ange att du är elev hos Creative Experiences Terry Evans AB när du bokar boende på stadshotellet och få 15% rabatt på boende.
  Obs! Priset nedan gäller för deltagande alla fyra dagar, 27-30 juni.

  Fyll i alla fälten som krävs