Storseans med Anki Pettersson, 12/11 2018

  0
  315

  En storseans innebär att ett medium används som en neutral kanal/länk mellan andevärlden och vår värld. Vanligtvis sker detta inför en större grupp människor. Mediet bestämmer inte vem som kommer igenom eller vad andekontakten (den bortgångne) kommer att säga. Ibland är den mottagna informationen helt ologisk för mediet, men otroligt viktig att höra för den som tar emot budskapet.

  45 sittplatser
  Fika ingår i biljettpriset (paus 20:00-20:30)
  Insläpp fram till 18.45
  Åldersgräns 18 år

  I samband med kvällen finns även möjlighet att boka en privatsittning eller healing med Ingela Collin Lendin. Läs mer om Ingela här. Endast förbokning.

  Fika finns till försäljning innan seansen(fikabröd, kaffe & te).

  Djur ej tillåtna

  Mer Information

  Fanthyttan 319

   Tele: 0581-519 20
   E-post: biljett@creativexperiences.com

  • Betalning i webbutik sker via kortköp.
  • För mer information kontakta kontoret på tel: 0581-519 20
  • Betalda biljetter återbetalas ej.

  Biljetter

  42 tillgänglig
  Storseans med Anki Pettersson250 kr inkl. momsEn storseans innebär att ett medium används som en neutral kanal/länk mellan andevärlden och vår värld. Vanligtvis sker detta inför en större grupp människor. Mediet bestämmer inte vem som kommer igenom eller vad andekontakten (den bortgångne) kommer att säga. Ibland är den mottagna informationen helt ologisk för mediet, men otroligt viktig att höra för den som tar emot budskapet.45 sittplatserFika ingår i biljettpriset (paus 20:00-20:30)Insläpp fram till 18.45Åldersgräns 18 årI samband med kvällen finns även möjlighet att boka en privatsittning eller healing med Ingela Collin Lendin. Läs mer om Ingela här. Endast förbokning.Fika finns till försäljning innan seansen(fikabröd, kaffe & te).Djur ej tillåtna

  Fyll i alla fälten som krävs