Trummeditationskväll med Marie Kindberg

  0
  441

  I en trumhealingmeditation med mig leds du först in i en guidad avslappnande meditation, där du får ta kontakt med hela din kropp, och ditt hjärtas röst. Vi arbetar också med jordelementet för att jorda oss, och tar även kontakt med vårt högre jag och våra andehjälpare. Sedan låter vi trummans helande frekvenser och vibrationer ta med var och en av oss, på en resa bortom tid och rum. Varmt Välkommen! /Marie Kindberg

  45 sittplatser
  Fika i pausen ingår i biljettpriset
  Insläpp fram till 18.45
  Åldersgräns 18 år

  I samband med kvällen finns även möjlighet att boka en privatsittning eller healing med Anki Pettersson. Läs mer om Anki här. Endast förbokning.

  Fika finns till försäljning innan meditationen(fikabröd, kaffe & te).

  Mer Information

  Fanthyttan 319

   Tele: 0581-519 20
   E-post: biljett@creativexperiences.com

  • Betalning i webbutik sker via kortköp.
  • För mer information kontakta kontoret på tel: 0581-519 20
  • Betalda biljetter återbetalas ej.

  Biljetter

  36 tillgänglig
  Trumhealingmeditation med Marie Kindberg250 kr inkl. momsI en trumhealingmeditation med mig leds du först in i en guidad avslappnande meditation, där du får ta kontakt med hela din kropp, och ditt hjärtas röst. Vi arbetar också med jordelementet för att jorda oss, och tar även kontakt med vårt högre jag och våra andehjälpare. Sedan låter vi trummans helande frekvenser och vibrationer ta med var och en av oss, på en resa bortom tid och rum. Varmt Välkommen! /Marie Kindberg45 sittplatserFika i pausen ingår i biljettprisetInsläpp fram till 18.45Åldersgräns 18 årI samband med kvällen finns även möjlighet att boka en privatsittning eller healing med Anki Pettersson. Läs mer om Anki här. Endast förbokning.Fika finns till försäljning innan meditationen(fikabröd, kaffe & te).

  Fyll i alla fälten som krävs