Workshop med Rita Borenstein

  0
  1107

  Hypnoterapeut Rita Borenstein besöker Gamla Byskolan för en kvälls-workshop med temat ”Vad är Life between Lives själsregression i hypnos?” där hon berättar om sitt arbete med metoden Livet mellan Liven hypnos.

  Sedan 2012 är Rita Borenstein den enda i Sverige som är utbildad hos The Newton Institute i Dr. Michael Newtons anda. Dr. Newton beskriver i sina böcker ”Själarnas Resa” samt ”Själarnas öde” hur det är möjligt att under djup hypnos inte bara minnas tidigare liv, utan även livet mellan liven i icke-fysiskt tillstånd. Rita är en av de cirka 200 personer i världen som är medlem i The Newton Institute och utövare av metoden.

  Tid: 19:00-21:30 (insläpp fram till 18:45)

  Vill du övernatta hos oss i samband med Ritas workshop går det bra att boka Bed & Breakfast på kursgården för 550 kr/person (flerbäddsrum). För bokning av rum ring 0581-519 20 eller skicka ett mail till biljett@creativexperiences.com.

  11-13 mars finns även möjlighet att boka en privat LBL-session med Rita. Läs mer om det här: Enskilda själsregressioner med Rita Borenstein

  Mer Information

  Fanthyttan, Storå, Sverige

   Tele: 0581-519 20
   E-post: biljett@creativexperiences.com

  • Betalning i webbshop sker via kortköp
  • Biljetter skickas ut via e-post
  • Betalda biljetter återbetalas ej

  Biljetter

  40 tillgänglig
  Workshop med Rita Borenstein250 kr inkl. moms

  Fyll i alla fälten som krävs