Gruppen vi har haft här denna vecka har varit väldigt annorlunda på ett roligt sätt, riktiga personligheter. Vi har haft så roligt! Jag kommer att tillbringa lördagkväll med familj och vänner på en trevlig restaurang. En kär vän från Island kommer på besök. Tack än en gång för allt ni ger och ha en trevlig helg! Ni kommer att höra från mig igen nästa vecka!

/Terry Evans

Föregående artikelKatten på råttan…
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

3 KOMMENTARER

  1. Trevligt att du har haft en bra vecka. Det har jag nog också haft, om man ser på hur jag har mått den här veckan. Hoppas att helgen blir lika fin, trots gråväder. Nu vill jag se litet sol!

    • Thank you, Anna-Lena! Today we have had some sunshine in Fanthyttan. It has been wonderful! /Terry Evans

  2. Ett stort grattis på födelsedagen. Något fick mej att googla, för att kolla efter någon seans i närheten. Fick se att hade födelsedag. Ha en fortsatt bra dag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn