Jag tycker om att läsa alla möjliga slags böcker, andliga böcker och romaner. Den katalog jag väljer ur sträcker sig från A till Ö. Just nu går jag igenom alla gamla böcker i skolan och i mitt hem. Vi har äntligen fått ny ordning i biblioteket, som har fått ett nytt ansikte. Böckerna vi har gått igenom är så många, vi har fortfarande lådor och påsar med böcker. Jag tänkte: Vad ska jag göra med dem? Någon sa: ”Ingen kommer att vara intresserad av dem, så släng dem bara.” Det gick upp för mig att de som skrivit böckerna hade lagt ner något av sig själva i dem, något de tror på. Det kändes inte rätt att kasta bort vad de hade att erbjuda.

Alla böcker togs till skolan och jag bestämde mig för att ge bort dem till skolans besökare. En process startade, min personal tog några av dem och människor som besökte skolan tog några. Det var intressant att se deras reaktioner: ”Åh, är de verkligen gratis?!”, ”Den boken har jag inte sett på länge!”, ”Den är inte i tryck längre” osv.

Det här är precis som livet, vi avvisar så mycket som vi inte längre känner behov av, för att vi uppfattar att vi redan har upplevt det. Böckerna har fått nya hem, vilket ger författaren en möjlighet att nå en ny publik. Jag vill tacka alla dem som har skrivit böcker och erbjudit oss så mycket. Det kan inte avfärdas.

Även om du tycker att något inte längre är av användning för att du inte tycker att det är intressant för dig, så kan det fortfarande vara till användning för någon annan.

Vi har bestämt oss för att lämna böckerna i hallen och vem som än vill ta med sig en bok hem är välkommen att göra det.

Ha en trevlig helg!

Terry Evans

Föregående artikelMeditation – en väg till personlig konflikthantering?
Nästa artikelMöta sin rädsla
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

10 KOMMENTARER

 1. Bra idé, glad att de inte bara slängs. Jag brukar ” byta” bok när jag bor på hotell. Och väljer ofta någon som är lite annorlunda mot vad jag brukar välja.

  • When you pass on book it can open up a new door for someone and help them think in another way. Whatever a book is about it can have different meanings for different people. Thank you! /Terry Evans

 2. Bra idé
  Brukar själv skänka bort saker jag inte behöver längre
  Saker blir dom nya för den som får den och bidrar med med mycket glädje och framför allt som med allt återbruk så spar vi pengar och på jordens resurser

 3. Så där har jag gjort i flera år frågat om de är någon som gillar att läsa, har man böcker eller nått annat som bara ligger i en låda eller kasse utan ens man tittar i den så är det väl bättre att någon annan kan ta över, själv håller jag på att rensa ut mitt hem o det finns en massa som jag tänker lägga ut och skänka bort redan i morgon tycker dessa grejer tar för mycket energi av en, så de blir bara att andra kan ta över. visst är det kul att man får mer luft under vingarna en ha de som står och samlar damm till ingen nytta. så jag tycker du gör rätt i att låta andra ta över de du själv inte vill ha kvar, ha en fin eftermiddag.

 4. I also find books sacred, not all, but many. It is really lovely to pass them on! The book will be probably be happy to meet a new reader who holds it in their warm hands. I have have given away and received many books in my life and i just love books!

  • Books are my friends. I need to read every day, just before sleep. One of my sacred times of the day! Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn